Servicii

Oricare ar fi evenimentul pentru care ai vrea sa colaboram, este foarte important sa discutam inainte ca acesta sa aiba loc. Este foarte important pentru mine sa inteleg ce asteptari ai de la un fotograf si cat timp am la dispozitie. Ma pot adapta cerintelor cele mai specifice si m-as bucura sa iti prezint pachetele mele de pret. Asadar…

… inainte de orice sedinta foto …

… o intalnire personala este neaparat necesara si cel putin pentru mine personal, foarte importanta! Astfel putem defini in liniste ce pachet foto este mai potrivit pentru tine.  Fotografia de portret, de nunta, de sarcina, cea a nou nascutilor cat si fotografia de produs reprezina punctele mele de specializare.

Photo book

Iti aduci aminte de vremurile analog cand parintii nostrii developau filmele pentru a putea imparti momentele frumoase alaturi de cei dragi?  Cred ca si acum, in era digitala, fotograifa pe hartie ramane una dintre cele mai bune cai de a pastra amintirile proaspete. Reconstruieste pagina cu pagina, colaj cu colaj, acele momente importante din zilele cele mai frumoase ale vietii tale.

Retusari foto profesionale

Iti place o fotografie veche foarte mult, dar in cadru apar elemente care parca sunt in plus? Sau poate ca fotografia este foarte veche si lipsesc parti din ea? Culorile ar putea fi putin mai naturale?

Ai vrea sa surprinzi o persoana draga cu un cadou aparte? Lasa-ma sa te ajut, vei fi surprins de rezultat! 

Cadouri foto personalizate

Pentru ca nu faci asta foarte des, si pentru ca ocaziile speciale merita sa ramana o amintire vie zi de zi, alege-ti fotografiile preferate dintr-o sedinta foto si transforma-le intr-un tablou frumos pe panza, sau intr-un mic colaj foto inramat sau daruiteste un mic album foto. Ideile sunt nenumarate, iar bucuria celor dragi va fi nemasurata in fata unui cadou atat de unic.